Cele mai dure amenzi se dau pentru
fise de post sau fise de evaluare intocmite incorect!

Pentru ca dvs. sa puteti intocmi documente legale si corecte, va propunem 35 de fise de post si de evaluare pentru institutii publice fise editabile!


Stimate manager HR,

Agentia Nationala a Functionarilor Publici a efectuat in acest an o serie de controale cu tema specifica la institutii si autoritati publice, principala neregula constatata fiind lipsa fiselor de post actualizate si a fiselor de evaluare a performantelor profesionale individuale ale functionarilor publici.

Extrem de important este faptul ca:
Fisele de evaluare trebuie sa fie in concordanta cu sarcinile/atributiile/activitatile mentionate in fisa de post. Nu puteti face evaluarea unui angajat pentru alte lucruri decat cele trecute in fisa postului! Intre cele doua tipuri de fise trebuie sa existe, asadar, o legatura foarte stransa!

Pentru a elimina riscul oricaror nereguli si pentru a fi protejat in fata oricarui control, va oferim instrumentul de lucru perfect: CD-ul “35 de fise de post si de evaluare pentru institutii publice”. (Sunt vizate cele mai des intalnite posturi in institutiile publice).

Nu uitati! Toate documentele trebuie sa respecte legislatia curenta, inclusiv Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale (GDPR)!
Orice abatere se pedepseste, de la 25 mai 2018, cu amenzi de pana la 20 de milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri
 

Oferta valabila doar 48 de ore!

Platiti acum doar 105 lei (TVA inclusa),
fata de 168 lei (TVA inclusa)

 

Gasiti pe acest CD fise de post si fisele de evaluare gata scrise!   

Faptul ca sunt gata scrise constituie un avantaj enorm, pe care il intelegeti mai bine daca incercati sa scrieti de la zero fisa postului pentru un post oarecare din institutia dvs. Apoi ganditi-va ca ar trebui sa reluati aceasta munca de 10, 20, 30 de ori, corespunzator numarului total de posturi, dupa care sa faceti acelasi lucru pentru fisele de evaluare!

Cu CD-ul 35 de fise de post si de evaluare pentru institutii publicescapati dintr-un foc de aceasta intreaga bataie de cap!


Si accentuam din nou: fisele de post si fisele de evaluare de pe acest CD sunt in perfecta concordanta unele cu altele. Implicatiile acestui aspect sunt majore si lucrurile devin mai clare daca analizam situatia, foarte des intalnita, a unei concedieri pe motiv de necorespundere profesionala: 
 
Astfel, art. 63 din Codul muncii spune la alin. (2) ca aceasta concediere poate fi dispusa numai dupa evaluarea prealabila a salariatului (realizata cu ajutorul fisei de evaluare), iar art. 77 alin. (4) din contractul colectiv de munca spune ca orice concediere pe motiv de necorespundere profesionala nu poate avea ca obiect decat activitatile prevazute in fisa postului.

Este evident, deci, ca fisele de evaluare trebuie sa tina cont de fisele de post. Daca nu tin cont inseamna ca sunt prost intocmite si ca puteti avea probleme serioase la primul control.
 
Sunteti pregatit sa le prezentati inspectorilor fisele de
evaluare/fisele de post ale functionarilor din institutia dvs.?
 
Daca doriti sa iesiti foarte bine in urma controlului si fara 1 leu amenda, va oferim asadar 35 de modele de fise de evaluare impreuna cu cele 35 de modele ale fiselor de post aferente.
Concordanta deplina!

Intocmite impecabil, ele acopera cu profesionalism toate punctele pe care trebuie sa le contina asemenea documente. Inspectorii nu vor avea pur si simplu nicio greseala de care sa se lege!
 
Fisele va sunt oferite in format electronic, pe CD, astfel incat…

…in doar 3 pasi aveti pe birou fisa postului/fisa de evaluare pentru orice angajat din firma dvs.!

Pasul 1. Selectati postul dorit si dati clic.
Pe ecran vor aparea modelele celor doua fise, in format word.

Pasul 2. Completati cu datele necesare: nume firmei dvs., datele de inregistrare, numele titularului postului, numele persoanei evaluate, numele evaluatorului, scopul evaluarii, perioada evaluate etc.

Pasul 3. Printati fisele. GATA!
Garantie totala la achizitionarea CD-ului “35 de modele
de fise de evaluare si de post pentru institutiile publice
”!


Ca sa intrati in posesia CD-ului nu trebuie decat sa completati cu datele dvs. formularul de comanda de mai jos, iar in pagina urmatoare (dupa ce apasati butonul "Vreau sa comand") sa ne dati datele necesare pentru a va putea expedia CD-ul si a va elibera factura fiscala. In maximum 5 zile veti primi CD-ul prin curier, in sistem ramburs (veti achita curierului, la livrare, contravaloarea de 100 de lei + 5% TVA.
 

In plus, beneficiati de GARANTIE integrala timp de 30 de zile! Daca aveti cea mai mica nemultumire legata de continutul CD-ului, ni-l puteti returna in carcasa nedeteriorata pe adresa Ghiseul extern 3, O.P. 39 sector 3 Bucuresti, in termen de 30 de zile. Veti primi integral suma achitata, fara absolut nicio intrebare din partea noastra.

 

Atentie: ofertele Rentrop & Straton le puteti regasi si in SICAP, conform tuturor normelor in vigoare.
Va rugam sa cautati in aplicatie folosind numele Rentrop & Straton.
 
Va punem la dispozitie Referatul de necesitate si Nota de fundamentare. Click AICI pentru a le accesa.
Cu deosebita consideratie,

Oana Banu
Manager produs
Divizia Legislatia Muncii
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton

M.B.


Informatii tehnice:
CD-ul "35 Fise de post si evaluare pentru Institutiile publice" ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Acest CD poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.

*ATENTIE: Daca doriti activarea CD-ului pe un numar nelimitat de calculatoare, va rugam sa bifati optiunea «Activari nelimitate» din Formularul de Inscriere.

Formular de comanda

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul 35 de modele de fise de evaluare si de post pentru institutiile publice au fost interesate si de:


Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.